Kwaliteit * Integriteit * Hands-on *

Bij ons werken inhoud gedreven professionals. Wij opereren op het snijvlak van Finance en IT met diverse oplossingen, waarbij onze eigen LucaNet Enterprise Performance Management suite de belangrijkste is. LucaNet breidt haar huidige portfolio aan oplossingen, die gekenmerkt worden door een hoge mate van DIY, uit met een ontwikkelplatform waarin meer klant specifieke oplossingen gescript worden.

LucaNet klanten Benelux

Professionals

Voor klanten, met klanten

Naast onze geniale software is een belangrijke succesfactor dat wij samen met de klant hun verwachtingen expliciteren en gedurende de gehele tijd managen.

Onze werkwijze spreekt zich rond. Joost Peeperkorn, CFO van Eden Hotels, vertelde tijdens het event Financial Systems, hoe hij LucaNet gebruikt om een complexe consolidatie met veel wisselingen in structuren te ondervangen, en ook het complete rapportage en budgettering proces heeft gedigitaliseerd. 

 

 

Meer foto’s van het event op de foto gallerij

Wie bijvoorbeeld werken bij LucaNet? 

Simon van Koppen

Simon van Koppen

Trainee sinds 2011. Nu Managing Director

Remco van Keken

Remco van Keken

startte LucaNet Benelux b.v. in 2006

Mike Nauta

Mike Nauta

al 7 jaar Guru Mike

Of het een beetje gezellig is?

Zeker! De sfeer is relaxed. Er zijn geen targets die gehaald moeten worden en we doen niet aan urenverantwoording. De oplossingen die we aan klanten leveren zijn samen met onze stijl van werken de belangrijkste succesfactoren. We groeien ieder jaar harder. We kennen een hands on mentaliteit en iedereen die de telefoon oppakt kan een klant helpen. Samen verantwoordelijkheid dragen door kennis te delen en in eigen projecten Ownership te pakken zorgen voor veel vrijheid en grote stappen in je ontwikkeling. 

Samen Burgers eten of met zijn allen beneden een broodje eten bij ‘De Sloot’ gebeurt spontaan. Voor borrels, etentjes, de BBQ op kantoor, de feesten in Berlijn, een teamuitje ‘driften’ of een house warming van een collega, worden de agenda’s getrokken. En, heb je geen zin om mee te doen, een excuus is niet nodig. Vrijheid blijheid.   

Wil je onderzoeken wat bij ons de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail voor het maken van een afspraak. Je kunt dan sfeer proeven want hey! Humor vinden we ook nog belangrijk. 

Traineeship

Verreweg de meeste consultants bij ons zijn gestart in het traineeship. Er is geen studie die aansluit bij wat wij doen daarom leiden we young professionals zelf op. Niet wat je weet staat centraal maar wat je kunt. Dat blijkt voor net afgestudeerden nog best lastig. We kijken daarom goed naar mentaliteit, abstractie vermogen en of je over een goede frustratie tolerantie beschikt. Veel van onze senior professionals die bij de CFO’s in Nederland en daarbuiten aan tafel zitten zijn nog twintigers. Echte LucaNerds en ze staan te popelen om de samenwerking met nieuwe trainees op te starten.

Ben je starter of is de eindstreep van je Master in zicht?  Wellicht is ons Traineeship de uitdaging die je zoekt.

 

  • Kennis intensief: we leiden je op in de domeinen Finance, IT, BI en Projectmanagement.

     

  • Uitdagend: we detacheren niet, door afwisselende klantprojecten blijft de leercurve heel steil. 

     

  •  Boven marktconform salaris, we maken tussentijds afspraken over salarisverhogingen.

     

  • Dynamisch: diversiteit aan klanten, waaronder bekende en minder bekende organisaties. De klantvragen van onze ruim 300 klanten ontwikkelen zich snel en je kunt in heel wat keukens kijken.

Waarom kiezen voor LucaNet?

“Als je het goed doet, wordt je snel in staat gesteld om ownership te pakken in eigen projecten. Dat vind ik aantrekkelijk aan het werken bij LucaNet.”

Daniel de Graaf

Consultant

“Binnen een leuk, jong en energiek team sta jij centraal bij je eigen ontwikkeling. Daarnaast is het werk als consultant geen dag hetzelfde omdat je opereert op het snijvlak tussen IT, Finance en BI.”

Quincy Vaz

Consultant

Amsterdam, omgeving Sloterdijk / Westpoort

Nabij Ringweg A10 en O.V.  Parkeren is gratis.

Zekeringstraat 23B 
1014 BM  Amsterdam

+31 20 820 08 82 of: + 31 6 37 47 78 49

SaskiaMo@lucanet.com