(finance) Consultant v/m

LucaNet levert Planning&Control oplossingen voor bedrijven zoals DAS, ASR, Coolblue, Troostwijk/BVA Auctions, Ace&Tate, Dunlop Sports, Vakantieveilingen en Koffievoordeel. Meer over ons….  

N

Wij bedienen inmiddels ruim 400 klanten in de Benelux

N

Binnen LucaNet Benelux werken 20 collega's

N

Wereldwijd telt de LucaNet groep meer dan 350 medewerkers

N

Standplaats is Amsterdam (omgeving Sloterdijk)

N

Consultants reizen door heel Nederland en incidenteel daarbuiten

N

Geen commerciële verantwoordelijkheid en we doen niet aan tijdschrijven

N

We hebben je minimaal 4 dagen per week nodig

 Ervaring met controlling?

Wij zoeken fijne nieuwe collega’s voor onze dag dagelijkse business: het bedenken en uitwerken van oplossingen voor onze klanten op het snijvlak van Finance en IT.

Kennis van

Finance en Microsoft Office. Misschien heb je wel de naam een ‘geek’ te zijn. 

e

Ervaring

meerdere jaren als financial analist; (junior) business controller, (assistent financial) controller, finance manager of soortgelijke functie

Denk- en werkniveau

Academisch. Diploma’s interesseren ons niet zo. Heb je zelfgebouwde Excel, Power BI of andere modellen waar je trots op bent?

finance Consultant m/v

LucaNet levert Planning&Control oplossingen voor een groot aantal bedrijven in Nederland, van algemeen bekende zoals DAS, ASR, Coolblue, Troostwijk/BVA Auctions, Dunlop Sports, Student Hotel, Ace&Tate, Koffievoordeel en Vakantieveilingen tot parels van de Nederlandse economie die minder bekend zijn bij consumenten, zoals Boon Edam, DORC, Enza Zaden, Walraven en Frencken.

Inmiddels werken er in Nederland 20 collega’s en bedienen wij in de Benelux ruim 400 klanten. Wereldwijd telt de LucaNet Groep meer dan 350 medewerkers.

Binnen LucaNet Benelux werken we als een projectorganisatie. Wij kennen geen managers maar wel collega’s die een voortrekkersrol innemen en daarbij de organisatie, producten én collega’s verder ontwikkelen.

Wij zoeken fijne nieuwe collega’s voor onze dag dagelijkse business: het bedenken en uitwerken van oplossingen voor onze klanten op het snijvlak van Finance en IT.

De verdere digitalisering van geautomatiseerde Finance processen binnen de LucaNet software levert onze klanten het voordeel dat zij veel meer tijd overhouden voor kwalitatieve analyses. Om onze (nieuwe) klanten hierbij te helpen speelt het begrijpen en modelleren van Finance en bedrijfsprocessen, een grotere rol dan het configureren van de software en het hardcore scripten. En, een UI moet bij ons vooral functioneel zijn.

Lees wat onze klanten over ons schrijven op de LucaNet website

Onze ideale kandidaat:

 

Is hands on en heeft meerdere jaren ervaring bijvoorbeeld als Finance Consultant, (assistent) financial- of Business Controller.

Helpt klanten en collega’s en heeft ervaring als sparringpartner van Group Controllers en/of CFO’s en is bekend met de diversiteit aan hulpvragen en toenemende verwachtingen van (interne) klanten.

Heeft ervaring met het implementeren van tools en verbeteren van processen. 

Academisch denk- en werkniveau. Diploma’s interesseren ons niet zozeer. Wel abstractieniveau, vaardigheden en inzet

Uitstekende kennis Microsoft office

Bij voorkeur bekend met BI- en DWH- applicaties.

Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Standplaats is Amsterdam (omgeving Sloterdijk). Omdat werkzaamheden ook op locatie van de klant worden uitgevoerd, ben je bereid door Nederland en incidenteel daarbuiten te reizen. We hebben je tenminste 4 dagen per week nodig. Je hebt geen commerciële verantwoordelijkheid en we doen niet aan een urenregistratie.

Interesse?

De LucaNerds kijken uit naar reacties via: SaskiaMo@lucanet.com

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Een boven marktconform salaris en emolumenten. 

}

Vrijheid

We doen niet aan tijdschrijven en je hebt geen commerciele verantwoordelijkheid. Veel ruimte voor regie en eigen projecten.

Grote klantenkring

Bekende en minder bekende organisaties behoren tot onze klanten. Naast onze geniale software is onze werkwijze bij klanten een belangrijke succesfactor.  

Een geweldig team collega's

Teamspirit en kennisdelen staat binnen het team centraal. En iedereen levert een bijdrage aan het in- en uitruimen van de afwasmachine. 

w

Interesse? 

Neem contact op met Saskia Montanus via email SaskiaMo@lucanet.com of telefoonnummer 06 – 37 47 78 49 of solliciteer direct door het versturen van een email met c.v.

N

Gesprekken kunnen buiten de reguliere kantoortijden plaatsvinden

N

Eventueel organiseren we een assessment

N

Wij delen jouw gegevens niet met derden